Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Біографія російського блогера Паші Микуса


Опубликованно 16.12.2018 01:24

Біографія російського блогера Паші Микуса

Паша Микус – відомий російський видеоблогер. Став першим російським вайнером. Швидко здобув популярність по всій країні. Обзавівся мільйоном передплатників в соціальних мережах. Розглянемо біографію Паші Микуса більш детально в статті. Дитинство

Майбутній вайнер з'явився на світ у листопаді 1988 року. Має литовське коріння з боку батька. До речі, прізвище також литовська - від батька. Дитинство хлопчика було цілком звичайним: ходив на різноманітні гуртки, навчався в школі. Після закінчення школи поступив в університет РУДН на гуманітарний факультет. Відмінно освоїв іноземні мови. Час в університеті

Вже в університеті Паша почав замислюватися над власним ділом і майбутнім. Перші кроки почав робити в модельному агентстві. Завдяки запам'ятовується зовнішності і значному зростанню зміг надовго закріпитися в якості моделі. Зростання Паші Микуса становить 1 метр 89 сантиметрів.

Однак робота в модельному агентстві була лише джерелом постійного заробітку, причому не такого великого. Паралельно хлопець почав продавати книги в переході метро. Бажання заробляти більше змусило Пашу відкрити власну точку з продажу аксесуарів для мобільних пристроїв.

Перші кроки вайнера

В 2013 році російський народ навіть не здогадувався про існування вайнов, якими захоплювалися американські підлітки. Паша вирішив спробувати створювати ролики за шість секунд. В результаті в соціальних мережах швидко стали поширюватися ролики Микуса. Натхнення хлопець черпав з виступів відомих американських стендаперов і вайнерів, які були професіоналами своєї справи.

Перший ролик молодого вайнера з'явилося влітку 2013 року. На поточний момент часу його переглянуло 17 тисяч користувачів. Надалі Паша створив майже три сотні подібних роликів. Цільовою аудиторією вайнера були школярі та люди, які активно «сиділи» в соціальних мережах.

Скільки заробляє блогер?

Про точну суму зароблених грошових коштів даних у відкритому доступі немає. Однак можна самостійно підрахувати прибуток. Якщо вірити YouTube, Паша заробляє на партнерській програмі близько 1000 доларів в місяць.

Однак головним джерелом є пряма реклама. Одного разу в інтерв'ю Микус зізнався, що YouTube не є основним доходом, а отриманих грошей вистачає лише на продукти харчування. Також Паша зазначив, що його ролики наповнені рекламою, від якої він і отримує грошові кошти.

Вартість реклами на сьогоднішній день сильно варіюється. За одне згадування у власних роликах блогери отримують близько 400 тисяч рублів.

Основними джерелами доходу Паші є: Ролики, викладені на YouTube. Створення нового блогу. Два аккаунта в Instagram. Групи «ВКонтакте». Пряма реклама на перерахованих ресурсах. Кальянні, якими володіє хлопець.

За один календарний місяць, Паша отримує до півмільйона російських рублів.

Співпраця

З недавнього часу молодий вайнер співпрацює з кількома відомими блогерами на YouTube. Саша Спілберг, Микита Лол і Юля Пушман є основними партнерами та помічниками Паші у створенні нових роликів. Після появи Instagram аудиторія блогера помітно збільшилася. Це дозволило Микусу більше заробляти, завдяки монетизації власного контенту. Особисте життя

В юності хлопець страждав від зайвої ваги. Щоб стати моделлю, Паші довелося зайнятися власною фігурою і сісти на строгу дієту. В результаті юнак підтягнув фігуру, та так, що став брати участь в фотоссесиях. Також, крім дієти, хлопець активно займався спортом. Зокрема, вечорами робив пробіжки, качав прес на тренажерах і захопився сноубордом.

Куди зник Паша Микус? На початку 2018 року з'явилася вірусна інформація, що молодий блогер помер. Однак цей слух швидко спростував сам блогер.

На початку власної кар'єри юнак піддавався постійній критиці. В основному вона виходила від небайдужих користувачів. Щоб боротися з критикою на свою адресу, хлопець вирішив звернутися до своїх колег. Приміром, Саша Спілберг і Паша Микус спільно закрили канал Дмитра Ларіна за постійні образи.

Що стосується відносин, то молодий блогер намагається не розголошувати подібну інформацію. Проте в 2016 році Паша Микус вирішив підігріти цю тему, виклавши відео на YouTube про свою дівчину. Блогер назвав її Ганною. Однак після перегляду ролика публіка розчарувалася, оскільки замість дівчини Паші Микуса в кадрі була його рука.

Головна прихильниця молодого блогера – бабуся, яка постійно дивиться ролики за участю свого улюбленого онука. Погляд у майбутнє

Успішний і відомий блогер постійно заявляє, що не збирається кидати власну справу. Він продовжить займатися власними каналами і викладати вайн. На поточний момент часу Паша займається ремонтом у власній квартирі і знімає спільні ролики з Ивангаем. В майбутньому російський блогер збирається створити щось масштабне, пов'язане з інтернетом. Залишати власну справу Микус не планує. Ситуація сьогодні

Зараз відомий російський блогер Паша Микус продовжує займатися тим, завдяки чому прославився. Число передплатників на його каналі YouTube, поступово зростає і на поточний момент часу становить понад 130 мільйонів. На офіційному каналі опубліковано більше двохсот роликів. Найбільш популярний вайн зібрав вже більше семи мільйонів переглядів. У нього є акаунти майже у всіх популярних соціальних мережах. Останні кілька місяців Паша не публікує нові ролики на власних каналах в соціальних мережах, однак обіцяє, що незабаром виправить цю ситуацію. Автор: Артем Рудь 20 Листопада, 2018


banner14

Категория: Интернет

Біографія російського блогера Паші Микуса


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.