Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Стало відомо ім'я майбутнього дитини Меган Маркл і принца Гаррі


Опубликованно 14.12.2018 02:42

Стало відомо ім'я майбутнього дитини Меган Маркл і принца Гаррі

Незважаючи на те, королівська сім'я намагається зберігати в таємниці всі подробиці про майбутнє малюка Меган Маркл і принца Гаррі, стало відомо, як герцог і герцогиня Сассекские можуть назвати дитину. Дивно, але кілька можливих імен для первістка Меган розсекретив принц Чарльз.

Згідно інформації, на одному із заходів в Лондоні принц Чарльз, який нещодавно відсвяткував свій 70-й день народження, зізнався, що Гаррі і Меган вже вибрали кілька імен для малюка.

До речі, пані та панове, мій син Гаррі розповідав мені, що під час їх недавнього великого туру по Австралії з Меган, їм пропонували незліченна кількість можливих варіантів імен для майбутнього малюка. Тільки між нами, в цей список можуть увійти такі імена, як Кайлі і Шейн, - сказав принц Чарльз.

Нагадаємо, що Меган і Гаррі чекають появи малюка навесні 2019 року.

Раніше Ivona розповідала, що зірка “Ігри престолів“ кинула нареченого.


banner14

Категория: Звёзды и техника

Стало відомо ім'я майбутнього дитини Меган Маркл і принца Гаррі


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.